2010-05-12

Romantik på trollejbussen.

Vi var på väg hem. Vi hade varit ute och städat i ett naturreservat så jag skulle inte kalla mig själv för asfräsch, med smuts på knäna och lite svettig och go. Men tydligen! Martin, Robin och jag tar först buss nummer 14 fyra stationer för att vi inte orkar gå. På 14 står en mycket söt kille som jag tittar lite för mycket på. När Robin och jag sedan byter buss till 11an går denna söta kille på längst bak där även vi gick på (och då stod han långt fram, mycket närmare de främre dörrarna). Under bussfärden flörtar jag allmänt mycket med fina leenden och långa ögonkast. Vi bor ganska långt ut så det blir ju färre och färre folk på bussen, men den söta killen är fortfarande på. När Robin sedan går av är det bara jag och den söta killen kvar. Ett fint leende till skickar jag iväg och då kom han fram och började prata med mig. Första frågan inga problem, "Vart kommer du ifrån?" Den kan jag till och med svara på. Sedan sket det sig. Jag fattade inte ett dugg. Han försökte fråga någonting men det var inget jag fattade. Sedan frågade jag vad han hette, men kommer jag ju inte ihåg (alla ryssar heter nämligen något med väldigt mycket sj, zj, ch - ljud. ) sedan frågade han något mer, vi kom till min station, romantiskt åkte jag vidare till nästa för att fortsätta "prata" med honom. Han säger något och jag känner igen det, men kan inte placera det. Rackarns. Sen går jag av. Vad är det för jävla skit att inte ens kunna flörta med någon på bussen? Sedan när jag kommer till gymmet inser jag att det var gym-namnet han nämnde. Aha. Undrar vad han frågade om gymmet... Jaja, jag får väl gå hem och plugga ordentligt och sedan hoppas att vi möts igen.

Har haft en liten språk-dipp nu efter helgen när jag insett att jag varken kan be om hjälp, förklara mig eller flörta på ryska. Kände mig ändå ganska bra efter att ha förstått familjen helt okej och kunna böja verb på skoltid, men ack så jag bedrog mig. Det är bara att jobba på :)

3 kommentarer:

Kim sa...

ge inte upp ge inte upp ge inte upp!! du är bra, bättre bäst. vaddå kan inte flörta efter två veckor.... man kan flörta utan ord också juh!!
kramkram

sysin chamla sa...

JAG VISSTE DET!! du kommer hitta dig en ryss och stanna där, det gillar vi inte! ta med honom hit då så du kommer hem nån gång!!

Ulrika sa...

Det finns ett universellt språk för att flörta, vilket alla kan.. Även du; det har vi fått bekräftat nu! Resten kommer av sig själv när den faktiska ryskan faller på plats! :)